Mjöl till Pizzadeg

En pizza står och faller på hur bra själva brödet är! Mjölet är en viktig komponent och att använda ett bra mjöl för att degen ska bli smidig och stark är en självklarhet för både proffs och amatörkockar. Med mjöl från Caputo och Paolo Mariani får du några av marknadens bästa mjölsorter att jobba med.

Det finns 8 produkter.

Visar 1-8 av 8 objekt

Aktiva filter

CAPUTO Cuoco Typ 00 mjöl 1 kg

Pris 28,00 kr (SEK)
Ett mjöl med elastiskt gluten och mjuk stärkelse som ger degar med utmärkt återfuktning, lätta, med perfekt jäsning och som tillgodoser behoven...

Caputo Fioreglut...

Pris 105,00 kr (SEK)
Denna glutenfria mjölblandning är gjord på ris och glutenfri vetestärkelse, majs och sojamjöl, socker, förtjockningsmedel och kostfiber.

Skapa nytt konto

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenordet