CAPUTO Nuvola Typ 0 mjöl 1 kg
Bra för mjuk och luftig deg.
Bra för mjuk och luftig deg. Mjölproducenten Caputo är känd för sin passionerade forskning kring hur olika vetesorter kan blandas för att skapa bättre och mer varierade produkter. "Nuvola" betyder moln vilket är förknippat med begrepp som t.ex. lätthet, något ogripbart och mjukt. För man över dessa egenskaper till ett bakverk får man känslan av en produkt som praktiskt taget smälter i munnen.
Vetemjöl typ "0"
Protein: 12,50 %
W: 260-280
Näringsvärden per 100 g:
Energi 1489 kJ 352 kcal
Fett 1 g
varav mättat 0,3 g
Kolhydrater 71,5 g varav
sockerarter 1 g
Fibrer 3 g
Protein 13 g
Salt 0,018 g
Fantastiskt
Fantastiskt vetemjöl till neapoletansk pizza.
Högt proteinhalt som gör att det lämpar sig för långtidsfermentering. Ger höga luftiga cornichone.