Caputo Fioreglut glutenfritt mjöl 1 kg
Denna glutenfria mjölblandning är gjord på ris och glutenfri vetestärkelse, majs och sojamjöl, socker, förtjockningsmedel och kostfiber.
Denna glutenfria mjölblandning är gjord på ris och potatisstärkelse, majs och sojamjöl, socker, förtjockningsmedel och kostfiber. Dessa helt naturliga ingredienser är också naturligt glutenfria, och kombinationen har utformats noggrant för att ge det bästa kvalitetsbrödet och fluffiga pizzor. Här hittar ni ett riktigt bra recept på Glutenfri Napolitansk Pizza: Glutenfri Napolitansk Pizza (glutenfriamaken.se) eller här Glutenfri surdegspizza - Lisas smaskiga bak
Innehåll: Glutenfri vetestärkelse, dextros, majsstärkelse, bovetemjöl, risstärkelse, växtfibrer, smaktillsatser. Förtjockningsmedel: Guarkärnmjöl.
Näringsvärden per 100 g:
Energi 1516 kJ 357 kcal
Fett 0,3 g
varav mättat 0,1 g
Kolhydrater 87,9 g varav
sockerarter 3,5 g
Fibrer 6,2 g
Protein 0,6 g
Salt 0,1 g