Pinsa Romana 230g Naturally
Marknadens bästa Pinsa av professionell italiensk kvalitet!
Vår Pinsa Romana är bakad på de finaste italienska råvarorna - utvalt italienskt mjöl, Sabina PDO extra jungfruolivolja och 100% rent källvatten. Varje komponent kommer från utvalda leverantörer. Tack vare en lång kalljäsning, dubbla bakningsprocesser och snabb nedkylning bevaras ingrediensernas egenskaper, vilket ger en lätt och krispig botten med mindre fett än traditionell pizza. Perfekt när du vill unna dig något läckert utan en massa jobb – bara att toppa med dina favorit tillbehör och grädda!
Förtillagad och förpackad i skyddande atmosfär.
Tillagning:
Sätt ugnen på 250°C.
Grädda på galler.
Lägg på önskad fyllning.
Grädda i 5-7 minuter.
Produkten ska endast konsumeras efter tillagning vid en temperatur på 250°C. Tillagningstiden kan variera beroende på ugn och önskad gräddningsgrad. Förvaras i rumstemperatur.När förpackningen har öppnats förvaras produkten i kylskåp i max. 24 timmar.
Ingredienser: vetemjöl typ "0", vatten, rismjöl, 1,6% torkad vetesurdeg, salt, extra jungfruolivolja, sojamjöl, torkat vetemjöl, jäst, risgryn, mältat vetemjöl, naturlig arom. innehåller gluten och soja. kan innehålla spår av senap, ägg, mjölk, sesamfrön, lupiner.
Producerad i Italien.
Näringsvärde per 100 g:
Energi 890 kj 210 kcal
Fett 2,2 g
varav mättat 0,4 g
Kolhydrat 38 g
varav sockerarter 1 g
Fibrer 1,6 g
Protein 8,8 g
Salt 1,6 g