Nduja fresca 30:-/hg vikt: ca 250 g - 1

Nduja fresca 30:-/hg vikt: ca 250 g

GRSCH008
75,00 kr (SEK)
Inkl. moms

'Nduja är en mjuk, bredbar salami med en distinkt kryddighet.

Viktig info! Vi reserverar en extra temporär avgift utöver varans pris då vi ej kan garantera att vikten du får är exakt den angivna mängden. Reservationen korrigeras efter varan packats och du debiteras endast för exakt den vikt du får. Reservationsavgiften läggs till i kassan som en egen post.

Kvantitet

Den kalabriska salamin 'Nduja är en mjuk, bredbar salami (namnet härstammar från det franska ordet "andouille", som betyder korv) med en distinkt kryddighet. Den lysande röda färgen kommer naturligt från den torkade röda chilipepparn, som finns i korvsmeten tillsammans med de mest smakrika delarna av grisen. 'Nduja har sitt ursprung i området Spilinga, men nuförtiden produceras den i hela regionen Kalabrien.

Den är gudomlig på en bit bröd, men också som krydda på pizza, bruschetta, i pastasåsen eller som smakförhöjare i omelett. Delizie di Calabrias 'Nduja di Spilinga är en delikatess av högsta möjliga kvalitet, där enbart de bästa råvarorna har använts. Resultatet är en smakexplosion där den kontrollerade hettan från chilifrukterna möter den mjuka och smakrika korven.

Ingredienser: Fett från gris, fläskkött, chilipeppar (varav 10% stark kalabresisk), salt, paprikapulver, dextros, sackaros.

Näringsvärden per 100 g:

Energi 2245 kJ 543 kcal

Fett 51,0 g

varav mättat 20 g

Kolhydrater 9,7 g varav

sockerarter 0,8 g

Protein 11,0 g

Salt 4,4 g

Du kanske också gillar

chat Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.
 Temporär avgift 

Skapa nytt konto

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenordet