Bresaola 49:-/hg ca 350 g
Lufttorkat nötinnanlår från Valtellinadalen i norra Italien.
Viktig info! Vi reserverar en extra temporär avgift utöver varans pris då vi ej kan garantera att vikten du får är exakt den angivna mängden. Reservationen korrigeras efter varan packats och du debiteras endast för exakt den vikt du får. Reservationsavgiften läggs till i kassan som en egen post.
Bresaola är lufttorkat nötinnanlår från Valtellinadalen i norra Italien. Kan med fördel serveras som carpaccio med rucolasallad, toppad med valnötter, olivolja och hyvlad parmigiano. Alternativt som förrätt tillsammans med andra kallskurna charkuterier och ostar. Bresaola bör skivas i skärmaskin. Mild och lite söt, kryddig smak. Lättsmält och nyttig då fettinnehållet är mycket lågt.
Förvaras vid +2º-+10º C
Ingredienser: Nötkött. salt. dextros. naturliga aromer.
Konserveringsmedel: E250.E252
Förvaras vid 2º-+7º C.
Glutenfri. Ej ätbart skinn
Näringsvärde/100g:
Energi 701 kJ/166
kcalFett 4,0 g
Varav mättat 2,1 g
Kolhydrat 0.5 g
Varav sockerarter 0.0 g
Protein 32 g
Salt 4,0 g