Fusilli Glutenfri 400 g Rummo
Den mångsidiga spiral-pastan fungerar till de flesta rätter, här i en glutenfri variant
Rummo Fusilli (glutenfri). Pastaspiraler som fångar upp såsen och passar till de flesta pastarätter. Pastan håller mycket hög kvalitet och produceras enligt en gammal hantverksmetod, långsam extrudering med bronsmunstycken. Detta ger en porös yta som bättre suger upp pastasåsen. Fabriken ligger i Benevento i Campania i södra italien, där det bästa durumvetet odlas, och vattnet som används kommer speciellt från Sannio-dalen. Den här glutenfria pastan är gjord på majs och fullkornsris.
Glutenfri baserad på ris och majs.
Ingredienser: Fullkornsris (36%), gul majs (32,5%), vit majs (20%), ris (8%), potatisstärkelse (3%), emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av fettsyror. Kan innehålla spårmängder av soja och lupiner. Koktid: 11min. Förvaras torrt i rumstemperatur.
Näringsvärde/100 g:
Energi 1445 kJ 341 kcal
Fett 2 g
varav mättat 0,7 g
Kolhydrat 73,2 g
varav sockerarter 0,3 g
Fiber 3,1 g
Protein 6 g
Salt 0,003 g