Gnocchi ripieni con Pomodoro e Mozzarella 350 g Mamma Emma
Delikata gnocchi fyllda med mozzarella och tomat.
Gnocchi ripieni con Pomodoro e Mozzarella från Mamma Emma är en hyllning till det italienska köket, där två av landets kulinariska stoltheter, tomat och mozzarella, förenas i en utsökt rätt. Dessa gnocchi är inte bara en fest för smaklökarna utan också enkel att tillaga, vilket gör dem till ett perfekt val för en snabb men ändå imponerande måltid.
Tillredningsförslag: Häll i en kastrull med 100 ml vatten tillsammans med din favoritsås. Blanda såsen, häll gnocchin i pannan och koka i 4 minuter, rör försiktigt, tills såsen tjocknar. Servera direkt på tallriken. Alternativt så stek dem direkt i en stekpanna med smör och salvia, enkelt och supergott!
Ingredienser: ångad potatis 59%, vetemjöl, dubbelt tomatkoncentrat 5%, mozzarella 4% (mjölk, salt, mjölksyrajäsningar, mikrobiell löpe), bredbar ricottaost (ricotta 98% (mjölkvassle, mjölkgrädde, salt, surhetsreglerande medel: citronsyra, mjölksyra), vassleproteinkoncentrat, mjölksyrajäsningar), potatisstärkelse, ägg, salt, basilika, smör, solrosolja. Kan innehålla soja och senap.
Kan innehålla soja och senap. Förvaras kylt +4/6°C. Öppnad förpackning förvaras i kylskåp och användes inom tre dagar. Förpackad i skyddad atmosfär.
Näringsvärde per 100 g:
Energi 657 kJ 156 kcal
Fett 2,7 g
varav mättat fett 1,6 g
Kolhydrat 27 g
varav sockerarter 4,4 g
Fibrer 1,1 g
Protein 5,3 g
Salt 0,98 g