Gnocchi ripieni con Asiago e funghi Porcini 350 g Mamma Emma
Delikata gnocchi fyllda med Asiago-ost och Karl Johan-svamp.
Gnocchi ripieni con Asiago e funghi Porcini från Mamma Emma är en riktig delikatess som kombinerar den krämiga och distinkta smaken av Asiago DOP-ost med den jordiga aromen av säsongens Karl Johan-svampar. Dessa gnocchi är en hyllning till det italienska kökets enkelhet och rikedom, där kvalitetsingredienser talar för sig själva. Med en bas av ångkokta potatisar, mjuk ricotta, och en touch av solrosolja, erbjuder dessa fyllda gnocchi en smakupplevelse som är både rustik och raffinerad.
Tillredningsförslag: Häll i en kastrull med 100 ml vatten tillsammans med din favoritsås. Blanda såsen, häll gnocchin i pannan och koka i 4 minuter, rör försiktigt, tills såsen tjocknar. Servera direkt på tallriken. Alternativt så stek dem direkt i en stekpanna med smör och salvia, enkelt och supergott!
Ingredienser: Potatisgnocchi fylld med Asiago-ost och Karl Johan-svamp. Ingredienser: ångad potatis 58%, vetemjöl, bredbar ricottaost (ricotta 98% (mjölkvassle, mjölkgrädde, salt, surhetsreglerande medel: citronsyra, mjölksyra, vassleproteinkoncentrat, mjölksyrafermenter), potatisstärkelse, porcini svamp 3% (Boletus edulis), Asiago PDO ost 2,5 % (mjölk, salt, löpe), ost, ägg, salt, naturliga smakämnen, solrosolja.
Kan innehålla soja och senap. Förvaras kylt +4/6°C. Öppnad förpackning förvaras i kylskåp och användes inom tre dagar. Förpackad i skyddad atmosfär.
Näringsvärde per 100 g:
Energi 641 kJ 152 kcal
Fett 3 g
varav mättat fett 1,9 g
Kolhydrat 25 g
varav sockerarter 4,3 g
Fibrer 1,9 g
Protein 5,1 g
Salt 1,0 g