Gourmetstål Classic
Gourmetstål Classic – tjockare modell som håller värmen längre.
Din vanliga ugn uppgraderas till att kunna ge värme liknande en vedeldad ugn och du gör bland annat:
- Pizza med restaurangkvalité på 2 minuter.
- Mjukkakor & tunnbröd som i en bagarstuga på 1 minut.
- Utmärkt också som stekbord på både grillen och induktionshäll.
Gourmetstål Classic har ett slipat ytskikt, är 37x33x1 cm och väger 9 kg. Detta medför att man har nog med lagrad värme/energi för att löpande baka pizza och bröd utan uppehåll.
Man sätter Gourmetstålet högt uppe i ugnen på ett vanligt ugnsgaller, ställer in maxeffekt på grill-funktionen. Gourmetstålet tar till sig grillelementens tusengradiga värme och får en yttemperatur på upp till 400 grader. Det är därför helt annorlunda från hur en vanlig pizzasten, baksten, täljsten eller liknande fungerar och används. Jämfört med olika stenar så kan inte stålet spricka eller gå sönder så man behöver inte vara orolig för att förstöra den.
Självklart går det också utmärkt att göra goda surdegsbröd och annat bröd på Gourmetstålet.
Du får recept & inspirationshäfte på 40 sidor samt en praktisk tygkasse. Gourmetstål görs med malm från malmfälten i Norrbotten och är handarbetade för högsta kvalité.
Dimensioner: 37 × 33 × 1 cm Vikt: 10 kg