Peperoni e Noci 185 g Tigullio
Den grillade röda paprikans smaker blandar sig väl med valnötternas milda arom och är perfekt att röra ner direkt i den kokta pastan.
Doften och smaken av grillade röda paprikor blandar sig med valnöttrenas milda arom till en krämig sås att blanda ner direkt i den kokta pastan. För att göra rätten lite lyxigare kan man, efter att ha lagt på finriven parmesan strö över en näve rostade och hackade valnötter. Dekorera med färsk basilika. Passar också bra till bruschetta, pizza, fyllningar etc.
Ingredienser: Röda och gula paprikor (31%), solrosolja, grillade röda paprikor (20%), DOP Grana Padano ost (med äggprotein), potatisflingor, valnötter (2,9 %), salt, surhetsreglerande medel: mjölksyra, svartpeppar.
Kan innehålla spår av andra nötter.
Näringsvärde/100 g:
Energi 1443 kJ 350 kcal
Fett 34 g
varav mättat 4,5 g
Kolhydrat 6,4 g
varav sockerarter 3,8 g
Fibrer 1,6 g
Protein 3,7 g
Salt 2,6 g