Garofalo Gnocchi di Patate 500 g
Läcker gnocchi från Garofalo.
Kvalitets gnocchi från Garofalo. Koka gnocchi i saltat vatten tills de kommer upp till ytan därefter låt dom koka i ytterligare 2 minuter i öppnad förpackning förvaras i kylskåp i 3 dagar. Gnocchi är en antik maträtt, tillagad med olika typer av mjöl: vete, ris, gryn, med potatis, torrt bröd, rotfrukter eller olika grönsaker. De kan serveras som en första maträtt, som en huvudrätt eller en sidorätt. De mest populära i Italien idag är de beredda med potatis. I Toscana kallas de för topini - "små möss" och serveras ofta med en gorgonzolasås, eller den gamla klassikern smör och salvia. I Veneto äter man dem gärna med smör, socker och kanel.
Ingredienser: Potatismos (potatisflingor och, vatten blir lika med 85% av potatisen, emulgeringsmedel: E47), kärnvetemjöl, salt, naturliga smakämnen, Surhetsreglerande medel: E575. Konserveringsmedel: E200.
Näringsvärde per 100 g
Energi 668kJ 157 kcal
Fett 0,6 g
varav mättat fett 0,2 g
Kolhydrat 34 g
varav sockerarter 0,4 g
Protein 4 g
Salt 0,8 g