Mjöl Mazi´ Paolo Mariani Tipo 1 1 kg
Mazì är en ny sorts mjöl som tagits fram i samklang med naturen.
Mazì mjöl representerar ett nytt sätt att se framtiden, i fullständig harmoni med naturlagarna, dess territorium och klimatförhållandena i regionen Le Marche. Från en uppsättning av över 2000 sorter frön från hela världen har Molino Paolo Mariani gett liv åt en experimentell odling frön - "Mazì" på grekiska.
Denna odling får utvecklas på ett helt spontant sätt, utan mänsklig inblandning med total överlåtelse till moder natur, tillsammans med egenskaperna i miljön, uppgiften att genomföra ett naturligt urval och erbjuda oss en ny, unik, innovativ verklighet med djup respekt för dess region: Le Marche. Mazì-mjöl används med fördel vid bakning av pizza, bröd, pasta samt söta degar.
Proffsdata:
W: 200*
PL: 0.70
Askhalt: 0.75
Fuktighetsgrad: 14.5
Falltal: 330*
dessa värden kan variera från skörd till skörd.
Ingredienser: Typ '1 vetemjöl
Näringsvärde per 100 g:
Energi 333 kcal 1390 kJ
Fett 1,4 g
varav mättat fett 0,3 g
Kolhydrater 64,2 g
varav sockerarter 1,8 g
Kostfiber 5,6 g
Protein 13,2 g
Salt 0 g