Mandelbiskvier amaretti Vicenzi 175g
Amaretti är en liten hård kaka som söndersmulad ofta används som ingrediens i efterrätter och kakor.
Amaretti är en liten hård kaka som söndersmulad ofta används som ingrediens i efterrätter och kakor. Den starka mandelsmaken gör dem till en mycket uppskattad smaksättning i t.ex Mascarponekräm, tillsammans med ricotta som fyllning i pajer och det finns även en traditionell pastarätt - Tortelli alla Mantovana - där man gör fyllningen till de färska pastakuddarna av pumpa, ost och amaretti. Resultatet blir en mycket intressant smakkombination.
Ingredienser: socker, aprikoskärnor 18%, äggvita*, rörsocker 5%, mandel* 1%, laktos och mjölkprotein, jäsningsmedel: natriumvätekarbonat, naturlig arom.
Kan innehålla gluten, andra typer av nötter, sulfiter. *) tillverkade av färska ägg från frigående höns kategori A. Med mandel från Sicilien. Förvaras torrt och svalt, långt från ljuskällor.
Näringsvärden/100 g:
Energi 1828 kJ 433 kcal
Fett 10,2 g
varav mättat 1,0 g
Kolhydrater 77,0 g
varav sockerarter 76,0 g
Fibrer 3,0 g
Protein 6,9 g
Salt 0,13 g