Baci Perugina 1 st

DE151A
9,00 kr
Inkl. moms

Bacio Perugina är en chokladpralin med oregelbunden och rundad form, fylld med kakao och hasselnötskräm, hackade hasselnötter och täckt med mörk choklad.

Kvantitet

"Bacio Perugina" är en chokladpralin med oregelbunden och rundad form, fylld med kakao och hasselnötskräm, hackade hasselnötter och täckt med mörk choklad.

Det sägs att "Bacio Perugina" uppkom från idén att blanda hasselnötspån (som blev över vid bearbetningen av andra produkter) med choklad. Resultatet blev en märklig chokladpralin med en oregelbunden form som påminner om en sluten näve, där den mest utskjutande knogen representerades av en hel hasselnöt. För detta kallades den "Cazzotto" vilket betyder ungefär "knytnävslag". Snart insåg man att det inte var ett passande namn på en choklad som var ämnad att ges bort som gåva. Således föddes "Bacio" - "kyss". Den lanserades redan 1922 och har alltså lyckats hålla sig på topp i snart hundra år! På 30-talet kom man med den geniala idén att innanför chokladpapperet placera en liten papperslapp med berömda citat som handlar om kärlek och vänskap. Dessa små "meddelanden" finns alltjämt, numer översatta till flera språk.

Ingredienser: socker, hasselnötter 29%, kakaomassa, kakaosmör, mjölkpulver, smörfett, emulgeringsmedel: solroslecitin, naturlig vaniljarom.

Näringsvärde/100 g:

Energi 2373 kJ 570 kcal

Fett 39 g

varav mättat 14 g

Kolhydrat 44 g

varav sockerarter 42 g

Fibrer 6,1 g

Protein 6,6 g

Salt 0,02 g

Du kanske också gillar

Mjölkchoklad med hela hasselnötter från Piemonte.

Mjölkchoklad med hela...

Pris 45,00 kr
Mjölkchoklad med hela hasselnötter från Piemonte.
Vit choklad med hela hasselnötter

Vit choklad med hela...

Pris 45,00 kr
Vit choklad med hela hasselnötter
chat Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skapa nytt konto

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenordet