Guanciale 28:-/hg ca 300 g

CH034
84,00 kr
Inkl. moms

Lufttorkad griskind från Umbrien i centrala Italien.

Kvantitet

Carbonara är populärt i sverige, men Pasta alla Gricia är minst lika gott. Stek guanciale och grovhackad rödlök tills guancialen är knaprig. Addera lite pastavatten, blanda ner riven pecorino & pasta. Servera

Lufttorkad griskind från Umbrien i centrala Italien. Om du vill göra en äkta Pasta alla Carbonara är det Guanciale du ska använda. Smaken är enormt rik och fyllig med en härligt kryddig ton, som framträder optimalt när den får smälta sakta i en stekpanna. När du väl provat duger inget annat till din Carbonara. Använd gärna Pecorino istället för Parmesan ihop med Guanciale.

Förvaras vid +2°-10°C.

Ingredienser: fläskkött (griskind), salt, peppar, vitlök, kryddor, naturliga aromer, sockerart (dextros). Antioxidationsmedel: E301 och Konserveringsmedel: E252, E250.

100% italiensk produkt.

Kan innehålla spår av nötter och pistagenötter.

Näringsvärden per 100 g:

Energi 3071 kJ 746 kcal

Fett 79,0 g

varav mättat 26,0 g

Kolhydrater 0,8 g

varav sockerarter 0,0 g

Fibrer 0,0 g

Protein 7,9 g

Salt 3,3 g

Du kanske också gillar

Lufttorkat rimmat sidfläsk med svartpeppar, lagrat i cirka 2 månader.

Pancetta tesa 28:-/hg ca 300 g

Pris 84,00 kr
Lufttorkat rimmat sidfläsk med svartpeppar, lagrat i cirka 2 månader.
Ryggfett från gris som är kryddat, saltat och lagrat i marmorkistor för att bli mört och får därav sin karakteristiskt runda smak.

Lardo Rosa örtkryddad...

Pris 54,00 kr
Ryggfett från gris som är kryddat, saltat och lagrat i marmorkistor för att bli mört och får därav sin karakteristiskt runda smak.
chat Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skapa nytt konto

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenordet