Pinsa Romana 1x230 g Di Marco
Traditionellt romerskt ugnsbakad Pinsa av professionell italiensk kvalitet.
Pinsa Romana är en hälsosam och lättare version av den klassiska neapolitanska pizzan. Denna romerska specialitet är gjord av en blandning av kornmjöl, vatten och jäst, och är lättare och mer lättsmält än traditionell pizza då den fått jäsa i hela 72 timmar.
Pinsa Romana är en blandning mellan pizza och focaccia, och dess namn kommer från det latinska ordet “pinsère” som betyder att sträcka, trycka ner och förlänga - tekniken som används för att forma pizzan och focaccian. Om du vill njuta av en hälsosam och läcker måltid, prova våra äkta italienska Pinsa Romana idag!
Ingredienser: vetemjöl typ 0, vatten, surdeg av vetemjöl, rismjöl, sojamjöl, extra jungfru olivolja, salt, jäst konserveringsmedel: sorbinsyra.
Produkten kan förvaras i rumstemperatur. Varan måste tillagas.
Producerad i Italien.
Näringsvärde per 100 g:
Energi 972 kj 230 kcal
Fett 2,4 g
varav mättat 0,4 g
Kolhydrat 41 g
varav sockerarter 2,6 g
Fibrer 2,2 g
Protein 10,2 g
Salt 0,47 g
Super!
Testat många olika Pinsa, men den år absolut den bästa pizzabotten på marknaden.
Pizzabotten
Perfekt att göra pizza Bianco på.