Pinsa Romana GLUTENFRI 250 g Di Marco
Traditionellt romerskt ugnsbakad produkt av professionell kvalitet. Glutenfri.
Traditionellt romerskt ugnsbakad bröd av professionell kvalitet. Används ofta som pizzabotten för romersk pizza. Har fått sitt namn från det italienska ordet "Pinsere" som betyder sträcka ut. Här i en glutenfri variant.
Ingredienser: vatten, majsstärkelse, extra jungfru olivolja, maltodextrin, ärtprotein, quinoa mjöl, surdeg av ris, vegetabiliska fibrer (rödbetor & psyllium), hydroxipropylmetylcellulosa, salt, jäst (S.Cerevisiae), konserveringsmedel: sorbinsyra.
Förvaras i rumstemperatur (max. 25c). Efter öppning ska produkten konsumeras inom 48 timmar.
Näringsvärde per 100 g:
Energi 967
kj 230 kcal
Fett 5,9 g
varav mättat 0,7 g
Kolhydrat 37,3 g
varav sockerarter 0,4 g
Fibrer 8,0 g
Protein 3,0 g
Salt 0,98 g
Fantastisk
Alltså wow wow wow! Denna pinsa är MAGISK!
Vi hade den på en kräftskiva med massa goda ostar och karamelliserad rödlök och grejer, och alla sa att den var såå god! Och då är jag den enda som är glutenintolerant som är van med gf produkter. Men alla hyllade den verkligen ??